søndag, august 26, 2007

August oppdatering

Siden någe meinte at siden andre kunne holde sine venner oppdatert fra Kamerun burde eg kunne holde mine venner oppdatert fra Valencia. Eg ser poenget, men eg har aldri vært flink te å oppdatere folk fra Norge så koffor begynne nå?

med nok overbevisende argument ska eg vurdera å starte....

3 kommentarer:

Anonym sa...

Poking på facebook gir ikke noe informasjon. Fra date en gang i uka til ingenting på et helt semester, det er en dramatisk nedgang i oppdateringer, og så avhengig som jeg er, ville det føre til sterke abstinenser om ikke en viss mengde info blir tilført mitt system. Dessuten forventer alle at du må fortelle hvor fantastisk du har det, og det ville være synd å skuffe små arme studentvenner som ikke har kommet seg ut i verden og derfor lever gjennom deg. Hold oss i live!

Siv B. sa...

Eg vett ikkje heilt om eg synes at anonyme argumenter overbeviser...

Anonym sa...

Som forhenværende kamerunblogger må jeg få understreke den personlige verdien det ligger i å blogge fra fjerne strøk. De som har interesse av å høre hva du gjør kan lese det i bloggen. Så slipper du å skrive det samme i en mail til alle venner, og kan konsentrere de minuttene du gidder å tilbringe bak pc-en til dype/meningsfulle mailer til en håndfull nære venner - evt begrense den kontakten med "den virkelige verden" (Norge, i manges øyne) til kun blogg. For ikke å snakke om alle kommentarene du får når du kommer hjem. Ingenting slår følelsen av å være minikjendis når tilfeldig bekjente av foreldrene dine kommer og sier hvor morsomt det var å lese på bloggen, og at de har lest _hver dag_. Eller når ens egen mor påpeker at hun aldri har kjent sin egen datter så godt som da hun blogget et år.

ps: jeg har veldig, veldig lyst å lese spaniablogg! Det har jeg aldri gjort før!