mandag, juni 08, 2009

Jaktsesong

Som noen kanskje har fått med seg så kommer jeg tilbake til hovedstaden i august for å fullføre min fantastiske utdannelse før jeg må omskolere meg til "kreativitetslærer". Og i den sammenheng må jeg jo finne meg en bolig. I Oslo, mens jeg er i Stavanger å jobber, i tillegg til at jeg er kresen. Helst vil jeg at min bolig skal ligge ved siden av Elixia og Pilestredet Park. (ja, jeg vet jeg forlanger mye) Så innimellom jeg har prøvd å sy kjole og hjulpet til med bryllupsplanleggingen har jeg surfet finn og hybel.no i håp om at det perfektet botilbud skulle dale ned i fanget. Jeg har også en søknad liggendes inne hos oas i tilfelle de ville gi meg en bolig ved ein feil(jeg er ikke førsteårsstudent i Oslo denne høsten). Der er søknaden min til behandling

Så i dag , etter bryllupsballuba og sykdom (min egen) i forrrige uke, hadde eg ingen unnskyldninger lengre. Og eg glede meg ikkje. Boliger i Oslo er dyre eller små eller begge deler. Eller man kan få husvær relativt billig mot x antall timer med jobbing. Bare i tilfelle dere lurte, hvis jeg skal jobbe fem timer i uka for å slippe unna med bare 2000 i leie må jeg fremdeles opp i nesten 4000 hvis jeg regner 100kr timen. Nei, det er ikke verd det.

Men før jeg fikk kommet meg hjem fra jobb, snakket jeg med søte, snille Marit som har vært på Madagaskar og fikk vite at hun trengte noen til å ta over hennes rom til høsten. Så nå har jeg et sted å bo uten å gjøre noen ting.

Tusen takk Marit

1 kommentar:

maia sa...

Så bra! Liker at det skjer letth! Gleder meg til at du blir å finne i byen igjen!