søndag, september 02, 2007

Det norske generalkonsulat i Valencia

Etter å ha funnet ut at man kan forhåndsstemme i utlandet og leita litt rundt på internett etter Norske ambasader ig konsulat i utlandet fant jeg ut at det finnes et konsulat i VAlencia og at det har åpent fra 10 - 14. Nå var det bare slik at hele siste uke hadde vi spanskundervisning fra 10 - 13.30 og det ville derfor bli et problem å komme seg dit i tide. Helt til vi fikk vite at på fredag den 31. august ville vi begynne og slutte tre kvarter før og her øynet vi mulighet for å gjøre vår borgerplikt.

Så fredag etter skolen praiet vi en taxi (fordi vi ikke helt visste hvor langt tid det ville ta å gå) og møtte opp forand konsulatet og ringte på ringeklokka. Og ingen svarte. Vi ringte på igjen og fremdeles ingen svar. Vi sjekket klokka (som var 13.17) for å være sikker på at vi ikke kom forsent. Men inn kom vi ikke og etter å ha stått der i ca 10min gav vi opp og begynte på tilbakeveien.

Og da jeg kom hjem igjen måtte jeg ekstra sjekke åpningstidene men fremdeles stodev åpent 10 - 14 man til fredag. Men kanskje man allikevel må ha avtale først??

Og for alle dere som lurer på hvordan man finner ut hvor konsulat og ambasade ligge i spania er siden www.noruega.es og omtrent alt på den siden står på spansk.

Ingen kommentarer: