søndag, mai 15, 2011

Maia er vakker

Denne posten skriver jeg bare i håp om at mirakler skal skje (i flertall) og at Maia skal flytte til Stavanger. (Hvis noen føler at jeg skal skrive poster for at de og skal flytte til Stavanger må dere bare legge igjen en kommentar)

For så langt jeg vet trenger du en fast stilling som prest og i St. Petri Menighet vil de trenge ny sogneprest fra høsten av(?) De har ikke lyst ut stillingen, men nåværende sogneprest har fått stillingen som domprost i Stavanger.

Så kom til Stavanger og bli sogneprest!

Andre ting som er verd å nevne er at St. Petri også arrangere mange konserter og servere mat til vanskeligstilte hver torsdag. Hvordan kan du si nei til dette, Maia?

Hvis det er tilbudet i Stavanger generelt som skremmer deg til å bosette deg på vestkanten kan jeg nevne at vi har fått ny sushi restaurant med fantastisk sushi, nye boliger har et lavere verditap enn nye boligere i Oslo og du kan fly direkte til 56 andre byer.

Hva mer trenger du?

1 kommentar:

Maia sa...

Undertegnede føler se beæret over å få en egen post tilegnet seg selv. Hun har også fått med seg at soknepresten i St. Petri blir domprost, og at det er vel.
Hun tviler også på at ektemannen vil bli med til vestlandet, og at hun i det hele tatt vil være akutell for overnevnte stilling.
Men hun noterer seg de vakre mulighetene Stavanger har å by på, og håper de lar seg utnytte neste gang hun kommer på besøk!