søndag, mai 29, 2011

Siljes bursdagsdrinker

Så denne helgen har jeg vært i Oslo bare for å feire at Silje fyller 26 år for tredje gang.

Etter relativt stressende kollektivreiser, både i Stavanger og Oslo, kom jeg frem til Silje og ble møtt med klem i trappa opp til leiligheten. Noe som gledet mitt slitne jeg, og vel inne i leiligheten ble jeg møtt av flere vennlige ansikter. Siden dette bare var kvelden før kvelden skulle man tro at det ble rolig sosialisering og tidlig kveld. Det ble sosialisering og latter og scrabblespilling til klokka nærmet seg fire.

Lørdagen begynte heldigvis rolig og med soving til nærmere tolv før etter en lang frokost og morgenstell vi dro ut i den vide verden for å handle de siste nødvendigheter. Det vil si Margaritaglass og litt andre ting som snacks og sånn.

Nå skal jeg egentlig brilliere ved å navngi alle som kom for drinker, men dessverre er navnehuskekunnskapene mine ikke noe å skryte av. Og hvis jeg skriver de jeg husker blir det bare verre for de jeg ikke husker. Hvis noen har ett sterkt behov for å fortelle verden at dere vare der får dere heller legge igjen en kommentar med navnet deres. (og nå er jeg helt utav hva jeg egentlig hadde tenkt å skrive)

Etter å ha begynt festen relativt rolig med alkoholfri velkomstdrink ble det mer spennedes drinklaging uteover kvelden ( det var tross alt en bursdagsDRINKfest) og en relativ morsom underholdning som bestod av at andre prøvde seg på Twister (jo mer konkuranseinstikt der jo bedre å se på, burde egentlig bli egen OL-gren på lik linje som herrehopp).

Søndag var nok en stress dag med kollektivtrafikk og magnetkortstripe som ikke virker. (dette minner meg på at jeg nok gentlig må få meg nytt kort, evt bare forholde meg til chipsmaskiner).

Også mandag